Het is bij een woningontruiming altijd verstandig om een offerte aan te vragen bij een Specialist. Via de woningontruiming specialist kan dat snel en eenvoudig door het offerteformulier in te vullen.

Wij zorgen dan dat uw aanvraag snel, professioneel en op correcte wijze in behandeling wordt genomen, Scherp tarief door het regionaal ontruimen wat wij doen.

Bij de tarieven voor een woningontruiming heb je met tal van zaken rekening te houden. Dat maakt het voor ons onmogelijk om standaard tarieven op onze website te vermelden. Voor zowel voor u als voor ons is het goed om vooraf een duidelijke prijsafspraak voor u op maat te maken zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Om tot een juiste en scherpe prijsafspraak te komen, voeren wij het volgende stappenplan uit:

Stap 1: Offertebezoek

Nadat de aanvraag binnen is gekomen voor het uitbrengen van een offerte, maken wij binnen 2 uur een afspraak voor een offertebezoek. Mocht u overdag geen tijd hebben, dan maken wij in de avond uren gerust tijd voor u vrij. Tijdens dit bezoek nemen wij uitgebreid de tijd om alle wensen van de klant door te nemen wat met het werk te maken heeft. Verder zullen wij alle vragen uitgebreid voor u beantwoorden. Tijdens dit bezoek kunt u een gespecificeerde offerte van ons verwachten.

Stap 2: Bijwerken offerte

Mochten er na de afspraak andere werkzaamheden bijkomen kunnen wij dit altijd toevoegen aan de offerte. Als dit bij ons duidelijk is dan kunnen we u een nauwkeurige offerte aanbieden.

Maar bij zoiets persoonlijks als het ontruimen van een woning is minstens zo belangrijk dat u een goed gevoel overhoud tijdens het eerste contact met de ontruimer.

Uw contactpersoon bij u in de regio, komt bij u langs om de situatie te bekijken en u daarna een passende offerte aan te bieden.

Mocht u daarna nog met vragen blijven zitten neem dan altijd contact op met de ontruimer! Door de offerte goed door te spreken krijgt u een duidelijk beeld over eventuele kosten en weet u ook de waarde die de ontruimer u biedt voor de restboedel.

U hoeft alleen maar ons in te schakelen, wij bieden u het totaalconcept, ontruimen, verhuizen, inboedel opkopen en eventuele herstel werkzaamheden.  Een ontruimer waar het mee klikt is een ontruimer die bij u begrijpt en waarmee u goed kunt communiceren.