Woningontruiming Bij Echtscheiding

Woningontruiming bij Echtscheiding:

Ja, daar sta je dan met zijn tweeën, wat als een mooi sprookje begonnen is, eindigt in een drama en de scherven van geluk, letterlijk en figuurlijk, blijven achter  in de zo leuk ingerichte woning wat eerst zo’n vertrouwd liefdesnestje was.

Ja, daar sta je dan…met een leeg, boos en verdrietig hoofd en dan moet de boel ook nog eens verdeeld en leeggeruimd worden en eigenlijk moet je dat samen doen maar daar heb je natuurlijk helemaal geen zin meer in.

Hoe gaan jullie dat oplossen?

Je kan natuurlijk je vrienden vragen maar die zijn partijdig en dus werkt dat niet, je kan je familie vragen maar die zijn ook partijdig en zeuren te veel dus ook dat werkt niet. Zelf aan de slag gaan is geen optie want er moet toch al zoveel geregeld worden.

Dan maar het Internet op want er zijn toch “ontruimers” genoeg?

STOP! Niet verder zoeken, er is maar één echte, snelle, discrete en betrouwbare ontruimer en dat is “Woningontruiming specialist!”.

Een professionele, betrouwbare, hardwerkende ontruimingsdienst en die neemt de problemen uit uw handen. Wij zorgen voor een oplossing in elke denkbare situatie en hebben oog voor al uw speciale wensen.

Na overleg met beide partijen worden de gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd en wordt de gezamenlijke woning vakkundig ontruimd en de goederen worden afgeleverd op het van te voren afgesproken adres.

Daarna worden de eventueel achtergebleven spulletjes afgevoerd en wordt de woning  bezemschoon opgeleverd.

U zult nergens geen omkijken meer naar hebben !