Woning Bezemschoon Opleveren?

Woning bezemschoon opleveren?

U kent dat wel, de grote verhuizing of de grote ontruiming. Wekenlang bent u bezig geweest om alle spullen te sorteren en in te pakken. Wat kan weg, wat kan niet weg en hoe kunnen wij dit goed en degelijk inpakken.

Wekenlang van planning en organisatie voordat de verhuiswagen voor de deur staat. In uw hoofd bent u al helemaal bezig met de nieuwe woning en de nieuwe omgeving en heeft u eigenlijk al afscheid genomen van de “oude’ woning.

En als de verhuiswagen dan staat te toeteren voor de deur omdat hij op weg moet dan heeft u al helemaal geen zin meer om in dat lege huis nog verder aan de slag te gaan om de laatste restjes op te ruimen en om het begrip “bezemschoon” in opdracht van de makelaar of de verhuurder gestalte te geven.

Nee, U wilt weg en het liefst zo snel mogelijk.

Welnu, wij “Woningontruiming specialist”zorgen er voor dat u geen omkijken heeft naar uw achtergelaten woning.

Wij ruimen de laatste restjes op, zorgen dat alles aan kant is en maken de boel “bezemschoon”. Twijfel niet langer, neem contact op met “Woningontruiming specialist” en op een snelle en adequate manier wordt uw woning gereedgemaakt voor de volgende bewoners?

Wij werken uitsluitend door middel van schriftelijk vastgelegde afspraken en komen tegemoet aan al uw eventuele bijkomende wensen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie