Woningontruiming Specialist hanteert al jaren een duidelijke en succes volle werkwijze.

Onze opdrachtgevers benaderen ons voor een vrijblijvende offerte, de meesten komen bij ons terecht door mond tot mond reclame of worden geadviseerd door verpleeghuizen, zorginstellingen, notarissen of ze vinden ons via Google.

Nadat u ons heeft benaderd maken wij altijd een afspraak in de desbetreffende woning, tevens kunnen wij u telefonisch al een prijs indicatie verstrekken mocht u dit op prijs stellen.

Samen met u gaan we de woning van kamer tot kamer door om te kijken wat er dient te gebeuren om de woning bezemschoon op te leveren. Alles wordt zorgvuldig in de offerte opgenomen, ook uw wensen die tot betrekking van de oplevering zijn worden genoteerd.

Wij kijken ook of er een interieur van waarde aanwezig is, dit brengen wij graag in mindering van de offerte. Het is voor nabestaanden wel prettig dat ze niet alles zelf hoeven te verkopen op bijvoorbeeld marktplaats.

Rekenvoorbeeld

Hieronder geven wij u een reken voorbeeld.

Werkzaamheden€500.-
Afvalkosten€200.-
Kosten€700.-
Waarde inboedel€300.-
Totaal te voldoen€400.-

De Woningontruiming Specialist is uniek met zijn werkwijze, tevens leveren wij ondanks ons uniek concept ook nog een goede kwaliteit!

Als u een zorgeloze ontruiming wenst van een woning en geen omkijken wilt hebben tot de bezemschone oplevering, zien wij u offerte aanvraag graag tegemoet.