Over de woningontruiming Specialist

Voor ieder huis wat leeg gehaald moet worden biedt de Woningontruiming Specialist een woningontruiming op maat aan.
Of het nu gaat om een 1 kamerappartement, huurappartement, verzorgingsappartement, huurwoning, koopwoning of wellicht een royale woonboerderij wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u goed van dienst te zijn !

Wanneer uw appartement of woning verkocht wordt dan maken wij in overleg met onze opdrachtgever weer helemaal klaar voor de verkoop. Wij gaan hier net zo lang in door tot onze opdrachtgever. In de meeste gevallen betreft het de familie of andere nabestaanden van een overleden familielid.

Wij nemen u het werk compleet uit handen.

Voor nabestaanden is het onder emotioneel moeilijke omstandigheden vaak ook nog eens de taak om een woning bezemschoon op te leveren aan het verzorgingstehuis of de desbetreffende woningbouw. Of men wilt de woning in de juiste staat brengen zodat het in de verkoop kan.

De Woningontruiming Specialist neemt u bij het opleveren of het verkoop klaar maken van de woning het werk compleet uit handen.

U zult nergens geen omkijken meer naar hebben !

De woningontruiming Specialist werkt veelal voor particulieren maar onze opdrachtgevers bestaan ook uit verzorgingstehuizen, makelaarskantoren, woningbouwverenigingen, uitvaart ondernemers, bewindvoerders en vastgoed bedrijven.

Onze werkwijze

De woningontruiming Specialist is u graag van dienst om een ontruiming op maat aan te bieden.

Als u dit wenst komen wij vrijblijvend bij u langs om u een offerte op maat aan te bieden. Als u een inboedel heeft die u aan ons mee wilt verkopen dan kunnen we deze eventueel verrekenen met de kosten van de woningontruiming.

Voor uw gemak bieden wij u na een bezichtiging één aanspreekpunt aan voor het ontruimen van de woning en voor het uitvoeren van alle werkzaamheden. Zo krijgt u niet steeds iemand anders in de organisatie te spreken en weet vooraf exact waar u aan toe bent.

Omdat we al jarenlang succesvol woningontruimingen uitvoeren is uw huisontruiming bij ons in vertrouwde handen.

Vraag daarom direct en met gerust hart een gratis offerte bij ons aan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie